|
Що зручніше: live чи prematch для щоденних ставок?
|
|
| darvlas96 | Дата: Четверг, 16.04.2026, 15:44 | Сообщение # 1 |
|
Пользователи
| Колись думав, що live точно кращий, бо ніби бачиш матч наживо і можеш швидко підлаштуватися під гру. Але кілька разів так зловив себе на тому, що рішення приймав чисто на емоціях після одного вдалого відрізка. Тепер частіше дивлюсь і prematch теж, бо коли спокійно сів, оцінив матч до старту і не смикаєшся кожні дві хвилини, то й помилок реально менше. Для щоденних ставок мені зараз більше заходить мікс, а не щось одне.
|
Offline |
| |
| daniel0trn | Дата: Четверг, 16.04.2026, 18:43 | Сообщение # 2 |
|
Пользователи
| У мене було майже так само. Раніше залазив тільки в live, бо здавалося, що там більше контролю над ситуацією. Але з часом помітив, що саме в лайві я найчастіше перегинав і починав гнатися за швидкими рішеннями. З prematch у цьому плані простіше, бо є час нормально все обдумати без поспіху. Зараз я зазвичай просто відкриваю Cтавкі бет https://stawki-pl.bet/uk/ і вже дивлюся по ситуації, що мені ближче на конкретний день. Якщо матч читається ще до старту, беру prematch. Якщо бачу, що хочу саме подивитися динаміку гри, тоді вже можу лізти в live, але без хаосу і без постійних догонів.
|
Offline |
| |