Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Перевод документов
kd250266Дата: Понедельник, 30.12.2024, 05:52 | Сообщение # 1
Пользователи
Нужно было перевести несколько документов для подачи в государственные органы. Обратилась в бюро переводов LingMax, и осталась очень довольна. Работают быстро и качественно, даже с довольно сложной документацией справляются без проблем. Отдельно хочу отметить вежливость и профессионализм сотрудников. Документы оформили так, что все было готово к подаче, не потребовалось никаких доработок. Если вам нужен перевод документов, смело обращайтесь сюда.
АбрамовДата: Понедельник, 24.02.2025, 08:36 | Сообщение # 2
Пользователи
Мне эта компания подходит для сотрудничества. Спасибо за совет.
annanasebanДата: Понедельник, 14.04.2025, 18:49 | Сообщение # 3
Пользователи
Я звернувся до бюро перекладів ABC Center з проханням здійснити переклад важливих документів для моїх ділових переговорів https://abc-lviv.com.ua/ Вражений високим професіоналізмом і швидкістю виконання замовлення! Переклад був зроблений точно і без помилок, що дуже важливо для офіційних текстів. Крім того, персонал компанії дуже ввічливий і готовий до індивідуального підходу до кожного клієнта. Я отримав переклади в обумовлений термін і навіть раніше! Окремо хочу відзначити зручну цінову політику, адже вартість послуг в ABC Center дуже конкурентоспроможна. Рекомендую це бюро перекладів всім, хто цінує точність, оперативність і якість!
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: