Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як організовують перевезення розрядженого електромобиля?
xtrance1991Дата: Вторник, 22.09.2026, 20:59 | Сообщение # 1
Пользователи
Підкажіть, як зазвичай організовують перевезення електромобіля, якщо батарея повністю сіла і машина вже не може доїхати до зарядної станції? Цікавить саме момент завантаження, бо звичайне буксирування, наскільки розумію, підходить не для кожної моделі. Що треба повідомити евакуатору заздалегідь, щоб приїхала машина з потрібним обладнанням?

Сообщение отредактировал xtrance1991 - Вторник, 22.09.2026, 21:00
yuvagiДата: Вторник, 22.09.2026, 21:01 | Сообщение # 2
Пользователи
Тут краще одразу сказати, що це саме електромобіль і він повністю розряджений. Ще варто уточнити модель, чи вмикається нейтраль, чи розблоковуються колеса та стоянкове гальмо. Для електрокара зазвичай безпечніше повністю завантажити машину на платформу, особливо коли вона не може самостійно рухатися. Від цього залежить і спосіб затягування, і необхідне обладнання.
xtrance1991Дата: Вторник, 22.09.2026, 21:01 | Сообщение # 3
Пользователи
Тобто водієві бажано заздалегідь знати не тільки марку і модель, а й фактичний стан машини? У мене якраз ситуація, коли автомобіль стоїть на парковці, заряд залишився практично нульовий, а електроніка ще реагує, але їхати вже неможливо. Ще переживаю за колеса, бо не хотілося б отримати пошкодження під час завантаження. Напевно, треба одразу попередити про всі ці нюанси.
vasya195Дата: Вторник, 22.09.2026, 21:03 | Сообщение # 4
Пользователи
Цитата xtrance1991 ()
Тобто водієві бажано заздалегідь знати не тільки марку і модель, а й фактичний стан машини? У мене якраз ситуація, коли автомобіль стоїть на парковці, заряд залишився практично нульовий, а електроніка ще реагує, але їхати вже неможливо. Ще переживаю за колеса, бо не хотілося б отримати пошкодження під час завантаження. Напевно, треба одразу попередити про всі ці нюанси.
Якщо цікаво, як організовують перевезення розрядженого електромобіля https://tccenter.com.ua/evakuator/ то я б спочатку повідомив диспетчеру точну модель авто, адресу, стан батареї, можливість увімкнути нейтраль та чи розблоковані колеса. Для такого випадку краще замовляти платформу, щоб машину повністю встановили на неї та нормально зафіксували.

Також треба одразу назвати кінцеву адресу, наприклад зарядну станцію або СТО, і сказати, чи є обмеження по заїзду на парковку. Я б ще розглянув TCCENTER, у них окремо зазначене перевезення розряджених електромобілів, а транспорт підбирають з урахуванням стану авто та маршруту.

Сообщение отредактировал vasya195 - Вторник, 22.09.2026, 21:03
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: