Цитата HzBoy (

)
Я встигла спробувати кілька сеансів за запитом «ems тренування Київ», а також одне wonder тренування Київ у знайомій студії. Для тонусу формат цікавий, але мені бракувало роботи над мобільністю та положенням тіла. Тому тепер думаю додати реформер. Хто поєднував ці напрямки: як часто займалися і після якої кількості уроків помітили, що рухатися стало легше?
Результат на реформері краще оцінювати не за однією цифрою, а за стартовим станом і регулярністю. У персональному форматі 1:1 тренер змінює опір, амплітуду та вправи під конкретну спину чи суглоб, чого складно отримати в масовому залі. Перші зміни в контролі рухів можна відчути досить швидко, а для стійкого ефекту потрібен системний цикл занять.
EMS варто додавати після оцінки стану, коли мета посилити м’язову роботу; Wonder не замінює реабілітацію чи активний рух.
У Balance Hub можна пройти персональний пілатес реформер Київ https://balance-hub.com.ua/reformerpilates а за потреби поєднати його з EMS, барокамерою або фізичною реабілітацією