Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Шукаємо поставщиків автомобілів для автодилерів із Кореї
xtrance1991Дата: Среда, 15.07.2026, 13:53 | Сообщение # 1
Пользователи
Народ, хто вже возить машини з Кореї для продажу? Зараз шукаю нормального постачальника, але поки що тільки вивчаю тему. Хочеться знайти компанію, з якою можна працювати постійно, а не купити одну машину і все. Підкажіть, як ви вибирали, на що дивилися в першу чергу? Чи варто одразу домовлятися про великі партії, чи краще спочатку перевірити все на кількох автомобілях?
vasya195Дата: Среда, 15.07.2026, 13:54 | Сообщение # 2
Пользователи
Я б спочатку замовив невелику партію. Так можна побачити, як проходить увесь процес, чи немає затримок і чи все нормально з документами. Якщо все проходить без проблем, тоді вже можна працювати далі. Головне, щоб вам одразу чесно пояснювали, скільки часу займає доставка і які будуть витрати.
xtrance1991Дата: Среда, 15.07.2026, 13:54 | Сообщение # 3
Пользователи
Зрозуміло, мабуть, так і зроблю. Не хочеться відразу вкладати багато грошей, якщо ще не знаєш, як усе працює. Для мене головне, щоб машини приходили вчасно і не виникало проблем з оформленням. Якщо все буде нормально, тоді вже можна буде поступово збільшувати обсяги.
vasya195Дата: Среда, 15.07.2026, 13:55 | Сообщение # 4
Пользователи
Це правильний підхід. Спочатку краще перевірити, як компанія працює, а вже потім переходити на постійні поставки. Я свого часу теж так починав. Зараз користуюся послугами Mitridat Container Transport. Вони допомагають з усім процесом імпорту, займаються документами і організовують перевезення. 

Якщо потрібна доставка автомобілів для автодилерів із Кореї https://mitridat-container-transport.com.ua/korey/ то зручно, коли всі питання вирішує одна компанія. Так менше шансів на затримки, та й працювати набагато простіше, особливо якщо плануєте регулярно завозити автомобілі для продажу.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: