Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хтось возив авто з США через Мітрідат?
xtrance1991Дата: Среда, 27.05.2026, 12:39 | Сообщение # 1
Пользователи
Давно планую придбати собі нормальну машину з американського аукціону але постійно відкладав через різні сумніви та страхи. Зараз вирішив серйозно зайнятися цим питанням і почав шукати надійного логіста для доставки. Знайомі порадили звернути увагу на компанію Мітрідат. Кажуть що вони давно на ринку і начебто нормально все роблять без зайвих проблем. Але мені хочеться почути реальні відгуки від тих людей які дійсно користувалися їхніми послугами останнім часом. Як у них зараз із термінами доставки та чи немає прихованих платежів які вилазять вже в порту? Буду дуже вдячний за будь яку конкретну інформацію бо гроші чималі і ризикувати зовсім не хочеться.

Сообщение отредактировал xtrance1991 - Среда, 27.05.2026, 12:40
vasya195Дата: Среда, 27.05.2026, 12:40 | Сообщение # 2
Пользователи
Розумію твої побоювання оскільки сам колись починав з таких самих питань і дуже переживав за кожну копійку. Якщо говорити загалом про процес пригону транспортних засобів з іншого континенту то головне правило тут полягає у виборі правильного партнера який візьме на себе всю паперову тяганину та організацію перевезень морем і суходолом. Багато хто обіцяє золоті гори та швидку доставку але реальність часто буває інакшою через різні форсмажорні обставини в портах або проблеми з документами на митниці. Тобі потрібно шукати компанію яка має власні склади та прозору систему відстеження вантажу на кожному етапі його шляху до нашої країни. Тільки так ти зможеш спати спокійно і не хвилюватися що твоя покупка десь загубиться або отримає додаткові пошкодження під час розвантаження.
xtrance1991Дата: Среда, 27.05.2026, 12:41 | Сообщение # 3
Пользователи
Це дійсно трохи заспокоює коли чуєш думку людини яка вже пройшла весь цей шлях від вибору до отримання ключів. Я повністю згоден щодо важливості прозорості всіх процесів і наявності власних складів у компанії бо читав багато жахливих історій про розкрадання деталей під час транспортування. Саме тому я і запитував конкретно про Мітрідат оскільки вони заявляють про повний контроль над логістикою. Скажіть будь ласка чи є якісь специфічні нюанси при оформленні документів на які мені як новачкові варто звернути особливу увагу щоб потім не мати проблем із сертифікацією та постановкою на облік? Можливо є якісь приховані комісії про які зазвичай мовчать брокери на початковому етапі перемовин?
vasya195Дата: Среда, 27.05.2026, 12:41 | Сообщение # 4
Пользователи
Головна порада для тебе полягає в тому щоб завжди уважно читати договір перед його підписанням та фіксувати всі домовленості виключно в письмовому вигляді. Ніколи не погоджуйся на усні гарантії бо у разі виникнення проблем довести щось буде неможливо. Також обовʼязково перевіряй історію транспортного засобу по спеціальних базах щоб не купити відвертий брухт який потім неможливо буде відремонтувати. Тепер щодо компанії mitridat-container-transport https://mitridat-container-transport.com.ua/ про яку ти запитував раніше. Я маю досвід співпраці з ними і можу сказати що це дійсно серйозна логістична організація з потужною інфраструктурою. Вони здійснюють морські контейнерні перевезення з різних країн і мають налагоджені звʼязки в найбільших портах світу.

Їхня величезна перевага в тому що вони надають повний спектр послуг від завантаження в порту відправлення до експедирування та митного очищення вже на нашій території. Більше того у них є спеціальна пропозиція а саме імпорт авто під ключ для автодилерів яка передбачає максимально оптимізовані тарифи та пріоритетне обслуговування оптових замовників. Але і для одиничних покупців як ти вони відпрацьовують дуже чітко. У них власні експедитори в портах тому процеси розформування контейнерів проходять швидко і без затримок. Прихованих комісій я у них не зустрічав оскільки вони одразу прораховують всю вартість логістики та брокерських послуг до копійки. Тож можеш сміливо довірити їм доставку своєї покупки.

Сообщение отредактировал vasya195 - Среда, 27.05.2026, 12:42
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: