Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи хтось із вас вже чув про громадську організацію "Fizio"?
tbes50203Дата: Четверг, 27.03.2025, 00:44 | Сообщение # 1
Пользователи
Привіт усім! Чи хтось із вас вже чув про громадську організацію "Fizio"? Я нещодавно натрапив на їх сайт і дізнався, що вони займаються реабілітацією після травм спинного мозку та хребта. Це дуже цікаво, тому що ми з родиною вже давно шукаємо якісні реабілітаційні програми після травми спини для моєї сестри, і ми не знаємо, на кого можна покластися. Мене цікавить, чи дійсно вони допомагають у відновленні рухової активності? Які методи використовуються, і наскільки ефективними вони є в реальності? Можливо, у когось є досвід роботи з цією організацією?
evanduke324Дата: Четверг, 27.03.2025, 02:35 | Сообщение # 2
Пользователи
Привіт! Так, я трохи знайомий з https://fizio.ua/reabilitacija-posle-travmy-spinnogo-mozga/ і маю досвід співпраці з ними. Зокрема, ми зверталися до цієї організації після травми спинного мозку у моєї дружини. Ми, як і ви, шукали місце, де буде застосовано індивідуальний підхід, і десь, де зможуть працювати не лише з фізичними наслідками травми, а й з психологічними аспектами відновлення. Що мені сподобалося в "Fizio" — це те, що вони не тільки проводять фізіотерапію, але й працюють з психологами та нейропсихологами, що дуже важливо при таких травмах. В основному в них є декілька напрямків для реабілітації: від традиційних методів лікувальної фізкультури до використання сучасних технологій, таких як робокості для реабілітації. Ці пристрої, за словами їх фахівців, дають можливість відновлювати рухову активність, навіть якщо травма досить серйозна. Ми використовували такий роботизований пристрій, і насправді це було дуже важливо для морального стану моєї дружини. Вона змогла побачити результат у реальному часі, а це надало їй додаткового стимулу для подальших занять.
thiefcrazy98Дата: Четверг, 27.03.2025, 16:37 | Сообщение # 3
Пользователи
Доброго дня! Хочу поділитися своїм досвідом також. Я не мав прямого досвіду співпраці з "Fizio", але багато чув про них від друзів, і вони всі залишилися задоволені результатами. Мої знайомі, які зверталися туди після травм спинного мозку, відзначають, що важливим моментом є їхній комплексний підхід. Вони не просто займаються фізіотерапією, а приділяють увагу й психологічним аспектам відновлення, що теж є дуже важливим.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: