Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи є різниця, який інструктор та на якому авто буде навчати
bolshechem_zhiznДата: Пятница, 21.03.2025, 19:11 | Сообщение # 1
Пользователи
Підкажіть, хто має досвід – хочу обрати автошколу, але не можу визначитися, чи є принципова різниця, на якому авто проходитиме навчання і хто буде інструктором. Наскільки важливий сам автомобіль – механіка чи автомат? І чи дійсно варто звертати увагу на методику викладання інструктора, чи це не так критично? Хочеться отримати якісні знання та впевненість на дорозі.
akhamsaДата: Пятница, 21.03.2025, 19:12 | Сообщение # 2
Пользователи
На Вашому місці я б точно звернув увагу і на інструктора, і на автомобіль. Від інструктора залежить, наскільки швидко Ви навчитеся почуватися впевнено за кермом, а від авто – наскільки адаптовані Ви будете до реальних умов. Навчався на застарілій моделі, потім було важко звикнути до сучасного авто. Рекомендую обирати сучасний автопарк та уважного інструктора.
bitehДата: Пятница, 21.03.2025, 19:12 | Сообщение # 3
Пользователи
Якщо дозволяє бюджет, краще одразу обирати авто, на якому плануєте їздити після навчання. Якщо це автомат – беріть курси на автоматі, механіка – відповідно. Щодо інструктора – важливо, щоб був терплячий і не кричав на кожну помилку. Від першого досвіду залежить, наскільки комфортно почуватиметеся на дорозі. Досвід навчання багато в чому залежить від ставлення викладача.
cocacolaДата: Пятница, 21.03.2025, 19:13 | Сообщение # 4
Пользователи
Мав досвід навчання в різних автошколах, тому можу впевнено сказати – різниця є. Перший інструктор постійно нервував, було складно засвоїти матеріал. Потім знайшов спокійного професіонала, і вже за кілька занять почав впевнено керувати. Авто теж грає роль – старі машини мають нюанси, які в реальному житті не зустрінеш. 
Можу запропонувати автошколу Пілот Авто, їх інструкторів та авто можете переглянути тут https://pilot-autoschool.com.ua/instructors/ Вони мають сучасні авто і кваліфікованих інструкторів, що суттєво впливає на процес навчання.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: