xkristinaxbond | Дата: Воскресенье, 23.02.2025, 01:31 | Сообщение # 1 |
Пользователи
| Потрібна допомога! Instagram заблокував мій акаунт, і тепер я не можу увійти. Ймовірно, через масові скарги або підозрілу активність, хоча я нічого такого не робила. Писала в підтримку, але відповіді немає. Чи є способи швидше повернути доступ? Буду вдячна за будь-які поради!
|
Offline |
| |
ingafrollova | Дата: Воскресенье, 23.02.2025, 02:43 | Сообщение # 2 |
Пользователи
| Якщо акаунт заблоковано https://www.foxy-it.com.ua/uk/blog/yak-vidnoviti-instagram/ спробуйте подати апеляцію через офіційну форму Instagram: на екрані входу оберіть “Дізнатися більше” або перейдіть за посиланням support.instagram.com, де можна заповнити заявку на розгляд; важливо пояснити, що ви не порушували правил і акаунт було заблоковано помилково, а якщо не отримуєте відповідь, варто спробувати ще раз через кілька днів, використовуючи іншу форму або перевіряючи пошту на випадок листів від Instagram (іноді вони потрапляють у спам), і щоб уникнути блокувань у майбутньому, дотримуйтесь правил платформи, не використовуйте підозрілі сервіси для просування та регулярно перевіряйте акаунт на наявність сторонніх входів.
|
Offline |
| |