Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!

Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Порадьте популярну онлайн фотошколу для початківців
vasya195Дата: Вторник, 31.12.2024, 00:07 | Сообщение # 1
Пользователи
Шукаю хорошу онлайн фотошколу для початківців, яка б допомогла не тільки освоїти базові техніки, а й надала змогу отримати практичний досвід. Чи є у вас якісь поради? Хочеться навчитися знімати на дзеркалці та розуміти, як працює світло, експозиція і композиція, але не знаю, яку школу обрати, адже багато різних варіантів. Буду вдячний за рекомендації, де можна почати навчання і які курси варто пройти, щоб зрозуміти, чи дійсно це моє і чи варто йти в фотографію далі.
LevchenkoДата: Вторник, 31.12.2024, 00:07 | Сообщение # 2
Пользователи
Раджу звернути увагу на фотошколу Зелений квадрат https://green4.photo/uk/photo_courses/start_online/  це онлайн-платформа, яка спеціалізується на навчанні фотографії для початківців, і вони мають дуже добру репутацію серед учнів. Там є курси, які покривають основи фотографії, в тому числі теорію та практику, зйомку на різних камерах, роботу з освітленням, композицією і навіть обробку зображень у фотошопі. Окремо хочу відзначити, що Зелений квадрат пропонує доступ до безлічі практичних завдань, завдяки чому ти можеш одразу застосовувати свої знання. Багато студентів відзначають, що завдяки таким завданням вони дуже швидко опановують базові навички фотографії та отримують безліч корисних порад від викладачів. Тим більше, школа активно працює над тим, щоб кожен учень мав доступ до індивідуальних консультацій, що є великим плюсом для початківців.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: