| ingafrollova | Дата: Пятница, 18.09.2026, 02:21 | Сообщение # 1 |
|
Пользователи
| Цього року вирішили не відкладати ремонт комбайна до останнього моменту, бо минулого сезону кілька разів доводилося зупинятися через зношені деталі. Я взялася за пошук потрібних позицій і спочатку дивилася по різних магазинах, але швидко зрозуміла, що так можна витратити пів дня тільки на порівняння. У «АгроШел» https://agroshel.com/ua/g125912622-zapchasti-kombajny-don знайшла апчастини до комбайнів ДОН-1500А/Б, причому по частині деталей ще уточнювала сумісність із нашою модифікацією. Написала менеджеру, вказала модель комбайна та перелік того, що потрібно замінити, і мені допомогли розібратися з конкретними позиціями.
Замовляла відразу кілька деталей, оскільки хотілося підготувати комбайн заздалегідь, а не шукати щось уже під час жнив. По наявності мені все пояснили до оформлення, тому приблизні строки знала одразу. Посилку отримала без пошкоджень, деталі були нормально запаковані й відповідали замовленню. Найбільше сподобалося, що не довелося самостійно вгадувати за фотографіями, яка саме запчастина потрібна. Для старої техніки це особливо важливо, бо схожих деталей багато, а помилитися з покупкою зовсім не хочеться.
|
Offline |
| |