Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Проблеми із зором
Tamila_SolnechnayaДата: Вторник, 26.05.2026, 13:41 | Сообщение # 1
Пользователи
Останнім часом я почала помічати, що мій зір дуже погіршується. Я хотіла б звернутися до офтальмологічної клініки та пройти обстеження — можливо, щось можна виправити. Підкажіть, до якої клініки краще звернутися? Я буду вам дуже вдячна за інформацію та рекомендацію.
devuskakissДата: Вторник, 26.05.2026, 13:41 | Сообщение # 2
Пользователи
Мені дуже подобається офтальмологічна клініка Lumos. Я сама тут лікувалася, тому нічого поганого сказати не можу. Є все необхідне сучасне обладнання для виявлення проблем із зором та фахівці, які обов'язково призначать правильне лікування. Вартість послуг насправді не дешева, але це того варте. Насправді якість лікування та діагностики дуже хороша. У будь-якому разі вам потрібно звертатися до цієї клініки та проходити обстеження. Тільки після цього лікар призначить вам лікування. На відміну від багатьох інших клінік, тут пропонується широкий спектр методів корекції зору: окуляри з дефокусом (Stellest та їх аналоги), прогресивні окуляри для комфортного зору на різних відстанях, м'які мультифокальні контактні лінзи, контактні лінзи з дефокусом для уповільнення прогресування міопії, нічні ортокератологічні лінзи (Ortho-K) для тимчасової корекції зору без окулярів протягом дня, жорсткі газопроникні лінзи для складних випадків рефракції, склеральні лінзи з мультифокальним дизайном для особливих клінічних ситуацій.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: