Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Vreau un Tucson coreean rulat dar mi-e teamă de kilometri.
akhamsaДата: Воскресенье, 17.05.2026, 13:56 | Сообщение # 1
Пользователи
Vreau să cumpăr un Hyundai Tucson rulat din Coreea, dar mi-e frică să nu iau o mașină cu kilometrajul modificat. Am auzit că multe dintre ele au fost folosite intens în regim de taxi sau companii de închirieri. Cum pot verifica cifra reală de la bord înainte de a trimite avansul unei companii de livrare?
RennixДата: Воскресенье, 17.05.2026, 13:57 | Сообщение # 2
Пользователи
Coreenii au baze de date foarte stricte, mult mai sigure decât cele din Europa. Dacă cumperi direct de la licitații autorizate prin intermediar, riscul de fraudă e minim. Totuși, mașinile ieftine din parcuri independente pot avea surprize. Fii atent la uzura volanului, a pedalelor și a scaunului șoferului, ele dau de gol rulajul real imediat.
beketovalimДата: Воскресенье, 17.05.2026, 13:58 | Сообщение # 3
Пользователи
Kilometrajul masluit se practică des la mașinile cumpărate din porturi de către comercianți privați. Dacă vrei siguranță, solicită raportul oficial din registrul de stat coreean, numit CarHistory. Acolo sunt înregistrate absolut toate intrările în service, inspecțiile tehnice periodice, reviziile obligatorii și daunele achitate de asigurători. O neconcordanță de un singur kilometru în acte înseamnă că trebuie să refuzi tranzacția instant.
dorenyuristДата: Воскресенье, 17.05.2026, 14:00 | Сообщение # 4
Пользователи
Цитата akhamsa ()
Vreau să cumpăr un Hyundai Tucson rulat din Coreea, dar mi-e frică să nu iau o mașină cu kilometrajul modificat. Am auzit că multe dintre ele au fost folosite intens în regim de taxi sau companii de închirieri. Cum pot verifica cifra reală de la bord înainte de a trimite avansul unei companii de livrare?

Cea mai bună metodă de protecție este să colaborezi cu o firmă mare care oferă acces direct la licitațiile oficiale din Seul. Eu am cumpărat un аuto din Coreea utilizând serviciile platformei https://bex-auto.md/ro/avto-iz-korei obținând fișa tehnică originală și poze detaliate din momentul preluării mașinii. Îți recomand să eviți ofertele exagerat de ieftine de pe piață.
Verifică seria de șasiu în sistemul coreean ca să vezi dacă vehiculul nu a fost înregistrat ca taxi sau mașină de serviciu în trecut. Cere intermediarului o inspecție video live înainte de licitație, unde un expert local măsoară grosimea vopselei și testează computerizat parametrii motorului.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: