Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!

Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » О спорте » Досуг » Де ви купуєте корм для котів?
Де ви купуєте корм для котів?
eviktor463Дата: Суббота, 22.04.2023, 18:50 | Сообщение # 1
Пользователи
Сообщений: 33
Добрий день. Вчора ввечері біля під'їзду знайшов кота. Ві уже досить дорослий. Забрав я його додому. Викупав, вичухав, упорядкував. Хочу купити йому корми. Куди ви мені порадите звернутись?
Offline
rostikgrin1989Дата: Суббота, 22.04.2023, 18:51 | Сообщение # 2
Пользователи
Сообщений: 34
Привіт. Я теж минулої весни так прихистив кота та кішку. Дуже сильно їх полюбив, що доглядаю їх, як малих дітей. Корми для них купую постійно в одному інтернет-магазині зоотоварів. Можу допомогти вам порадою.
Offline
eviktor463Дата: Суббота, 22.04.2023, 18:53 | Сообщение # 3
Пользователи
Сообщений: 33
Коти вони також, як діти. Люблять, щоб їх доглядали, гралися з ними, приділяли їм увагу. Ну і звичайно, щоб харчування було нормальним. Адже ми собі теж часто купуємо різні смаколики. От і їм так хочеться. Допоможіть мені з вибором магазину та корму, будь ласка.
Offline
rostikgrin1989Дата: Суббота, 22.04.2023, 18:54 | Сообщение # 4
Пользователи
Сообщений: 34
Я, коли дав притулок своїм пухнастикам, теж деякий час не міг знайти хороший зоомагазин. Дякую сестрі, що порадила мені звернутися до інтернет-магазину зоотоварів MasterZoo. Вибір корму для котів https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/ тут просто шикарний. Вам також раджу звернутись саме сюди. Ціни доступні, величезний асортимент завжди, якість відмінна. Можу вам порекомендувати вологий корм Brit Care Cat pouch зі смаком качки філе в соусі. Він містить у собі екстракт обліпихи, що запобігає захворюванню сечовивідних шляхів. Також у ньому є багато вітамінів, які корисні для здоров'я наших вихованців. Перейшовши на сайт магазину, ви знайдете інші відмінні корми від різних відомих виробників.
Offline
Форум » О спорте » Досуг » Де ви купуєте корм для котів?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: