Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Верифікація акаунта в Melbet: які документи готувати та чому
darvlas96Дата: Воскресенье, 07.12.2025, 18:10 | Сообщение # 1
Пользователи
Я, схоже, зробив класичну помилку. Спочатку нормально пограв у Melbet, трохи підняв баланс, подав заявку на вивід, а вже потім помітив, що в мене профіль заповнений “як попало” і жодного документа не завантажено. Тепер виплата висить в очікуванні, у кабінеті з’явився запит на підтвердження особи, а я в паніці бігаю з паспортом по квартирі, шукаю нормальне світло, щоб сфоткати. Підкажіть, які саме документи ви готували, чи робили селфі з паспортом, і скільки часу реально чекали, поки все це схвалять? І чи правда, що краще пройти весь цей цирк ще до першого виводу, щоб не гризти нігті над заявкою?
daniel0trnДата: Вторник, 09.12.2025, 18:04 | Сообщение # 2
Пользователи
У мене було майже один в один: спочатку заявка на вивід, а потім раптове знайомство з перевіркою. Після того вже розумнішим став. Тепер, як тільки реєструюся десь, одразу заповнюю профіль реальними даними й готую мінімальний пакет: паспорт (або ID-картка) з чітким фото, іноді ще просять селфі з документом у руках, плюс інколи підтвердження адреси — скрін з банківського додатку чи комуналку. Я робив фото вдень біля вікна, щоб не було тіней і розмиття. Перед тим, як надсилати, перечитав інфу на https://melbet.org.ua/, щоб розуміти, що саме вони зазвичай перевіряють і чому так чіпляються до якості знімків. У моєму випадку повна верифікація зайняла десь добу, після чого наступні виплати проходили значно спокійніше: ніяких додаткових питань, тільки стандартний час обробки. Тому я б радив не тягнути до моменту, коли гроші вже “на виході”, а зробити все завчасно й грати більш розслаблено.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: