|
Мінімальний депозит від 50 грн?
|
|
| darvlas96 | Дата: Среда, 19.11.2025, 17:33 | Сообщение # 1 |
|
Пользователи
| Хто вже трохи грає, підкажіть, як ви поповнюєте рахунок? Я тільки зареєструвався, бачу, що можна закинути від 50 грн, але очі розбігаються: картки, онлайн-банкінг, інколи ще якісь гаманці. Я пару разів поповнював інші сервіси через картку, і один платіж якось завис на добу — гроші списалися, а на баланс зайшли тільки наступного дня, нерви були ще ті. От думаю, що тут найменше гемору: просто картка, Apple/Google Pay чи краще щось інше, щоб і швидко, і без зайвих комісій?
|
Offline |
| |
| daniel0trn | Дата: Суббота, 22.11.2025, 21:08 | Сообщение # 2 |
|
Пользователи
| Я вже десь пів року тут кручуся, то можу поділитися, як роблю сам. Як на мене, найзручніше поповнювати через банківську картку прямо в особистому кабінеті Парімач: мінімалка якраз 50 гривень, гроші зараховуються зазвичай за кілька секунд, і не треба нічого вигадувати з окремими гаманцями. Головне, щоб картка була від нормального банку й не була заблокована для інтернет-платежів. Я для себе зробив окрему “ігрову” карту, на яку закидаю тільки ту суму, яку не шкода програти, так психологічно легше. Ще раджу одразу перевіряти, чи нема комісії з боку вашого банку за онлайн-операції, бо іноді саме там з’їдається кілька гривень, а не на стороні сервісу.
Сообщение отредактировал daniel0trn - Суббота, 22.11.2025, 22:03 |
Offline |
| |