Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Ми плануємо викуп старого промислового приміщення
andrewferk581Дата: Вторник, 09.09.2025, 21:57 | Сообщение # 1
Пользователи
Ми плануємо викуп старого промислового приміщення з подальшою реконструкцією під офісно-виробничий хаб. Перш за все нам необхідна комплексна технічна інвентаризація, що включає виготовлення планів поверхів із фактичними параметрами, виявлення дефектів конструкцій, аналіз ізносу інженерних мереж, а також складання юридично значимої технічної документації для реєстрації об’єкта. Чи може ваша компанія не лише провести заміри з високою точністю (лазерне сканування, геодезія), а й підготувати відповідні акти, завізовані технічними фахівцями, які матимуть юридичну силу при узгодженні реконструкції або подальшій приватизації?
andrusha3567Дата: Вторник, 09.09.2025, 22:48 | Сообщение # 2
Пользователи
Був у мене цікавий досвід з технічною інвентаризацією. Спочатку здавалось, що це формальність: заміряли стіни, внесли дані в документи — і все. Але коли дійшло до продажу квартири, виявилось, що без правильно оформленої технічної інвентаризації жоден нотаріус не захоче працювати. Почав шукати, де швидко й адекватно можна все зробити, і знайомий порадив звернутись у CLC GROUP. В них це цілий напрямок роботи, спеціалісти реально розуміються на деталях і роблять все офіційно, з урахуванням усіх норм. Тут можна подивитись детальніше — https://clcgroup.com.ua/poslugi/tehnichna-inventaryzacziya/
. Я замовив технічну інвентаризацію, і за тиждень отримав готовий пакет документів. Жодних додаткових походів по кабінетах чи нервування. Якщо чесно, я навіть пожалкував, що не звернувся туди раніше. Для тих, хто планує продаж, реконструкцію чи узаконення перепланування — раджу. Зекономите і час, і нерви.

Сообщение отредактировал andrusha3567 - Вторник, 09.09.2025, 22:49
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: