Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Збірні гофровані труби
menigorekДата: Четверг, 19.06.2025, 10:56 | Сообщение # 1
Пользователи
Хто ставив збірні гофровані труби на проїзді між ділянками? Думаю між двома будинками покласти, бо часто затоплює. Як вони в експлуатації — шумлять чи ні, чи витримують рух легкових авто?
a_sovДата: Четверг, 19.06.2025, 10:57 | Сообщение # 2
Пользователи
Я ставив торік. Легковики їздять щодня — все норм. Головне — добре ущільнити підсипку й зробити виведення води, щоб не розмивало. Щодо шуму — нічого не чутно, тільки якщо вода сильним потоком летить — тоді трохи дзюрчить, але мені навіть подобається.
kirilzhilenko80Дата: Четверг, 19.06.2025, 10:57 | Сообщение # 3
Пользователи
Додам, що ще має значення, чи заклали бетонні кільця з боків. Без них труба може "гратись" під навантаженням. А з кільцями — як тунель, стоїть міцно. У нас ще й трактор пару разів проїжджав — без проблем. Тільки не економ на монтажі — це важливіше за саму трубу.
menigorekДата: Четверг, 19.06.2025, 10:58 | Сообщение # 4
Пользователи
Цитата kirilzhilenko80 ()
Додам, що ще має значення, чи заклали бетонні кільця з боків. Без них труба може "гратись" під навантаженням. А з кільцями — як тунель, стоїть міцно. У нас ще й трактор пару разів проїжджав — без проблем. Тільки не економ на монтажі — це важливіше за саму трубу.
Я взяв у «Віткар Гео Буд» збірні металеві гофровані труби бо треба було облаштувати проїзд через вузький яр. На момент замовлення я вже мав досвід з іншими постачальниками — і скажу чесно, то був суцільний головняк: то труб не вистачає, то болтів немає, то доставка три тижні.
Тут зовсім інша справа. Зателефонував, пояснив ситуацію — мені одразу сказали, що є в наявності, навіть порадили, як краще зібрати в умовах нестабільного ґрунту. Підібрали по розміру, врахували майбутнє навантаження. Отримав усе вчасно, комплектація повна, усе підійшло — ні одного проколу. Після монтажу ще передзвонили, запитали, чи все ок. Це, чесно, рідкість — відчувається, що людям не все одно, що вони продають. Я залишився дуже задоволений.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: