Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як діяти у спорі з місцевою радою щодо дозволів?
xkristinaxbondДата: Четверг, 04.12.2025, 17:00 | Сообщение # 1
Пользователи
Подала заяву до місцевої ради на отримання дозволу для реконструкції будинку, але мені без чітких причин відмовили, посилаючись на якісь внутрішні «обмеження», про які ніде не написано. Попросила надати письмове обґрунтування — вже місяць тиша. Не знаю, як вибити офіційну відповідь і змусити їх діяти в межах закону. Можливо, хтось проходив через подібне й підкаже, як рухатися далі?
ingafrollovaДата: Четверг, 04.12.2025, 17:31 | Сообщение # 2
Пользователи
Цитата xkristinaxbond ()
Подала заяву до місцевої ради на отримання дозволу для реконструкції будинку, але мені без чітких причин відмовили, посилаючись на якісь внутрішні «обмеження», про які ніде не написано. Попросила надати письмове обґрунтування — вже місяць тиша. Не знаю, як вибити офіційну відповідь і змусити їх діяти в межах закону. Можливо, хтось проходив через подібне й підкаже, як рухатися далі?

У мене теж був випадок, коли місцева адміністрація фактично ігнорувала мої запити й відмовляла без пояснень, тому я чудово розумію ваше роздратування. Я тоді звернулася до «Європейський правовий стандарт» https://els.org.ua/ і фахівці одразу окреслили, як правильно сформувати інформаційний запит, які норми зобов’язують орган влади надати відповідь, і як за потреби можна оскаржити бездіяльність. Після їхніх рекомендацій мій запит нарешті опрацювали, і справа зрушила з місця, тож професійна підтримка точно варта уваги.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: