Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Обожнюю курочку
LolliiPOPДата: Суббота, 29.11.2025, 23:03 | Сообщение # 1
Пользователи
Не знаю як ви, але мені найбільше смакує курине м'ясо. І завжди
подобалося в фастфудах очі смачнющі нагетси, стріпси їхня смачна хрумка
скоринка. Але вдома у мене чомусь така не виходить. Можливо я щось не
так роблю?
lorih16040Дата: Воскресенье, 30.11.2025, 20:43 | Сообщение # 2
Пользователи
Цитата LolliiPOP ()
Не знаю як ви, але мені найбільше смакує курине м'ясо. І завждиподобалося в фастфудах очі смачнющі нагетси, стріпси їхня смачна хрумка скоринка. Але вдома у мене чомусь така не виходить. Можливо я щось не так роблю?

У фастфудах та хрумка скоринка — то ціла технологія, а вдома ми часто робимо інтуїтивно й отримуємо або мокру паніровку, або пересушене м’ясо. Але тут фішка не в «магії», а в дрібних процесах, які реально впливають на результат.

По-перше, курка має бути добре обсушена — надлишок вологи вбиває хрумкість уже на старті. По-друге, паніровка має бути шарова: спочатку борошно, потім яйце, потім сухарі/крупна паніровка. І саме сухарі мають значення — дрібні дають кашу, великі дають ту саму «криспі» структуру.

По-третє, температура олії. Якщо вона не прогріта як слід, курка просто вбирає жир і стає м’якою, а не хрусткою. Ну й фінальний штрих — після смаження викладати не на тарілку, а на решітку, щоб пара не розм’якшила скоринку.

Можеш глянути детальний рецепт, де все розкладено по кроках — реально допомагає зрозуміти, де саме може бути помилка: https://myastoriya.com.ua/ua....urochku технологія + правильна паніровка + температура = домашні нагетси, не гірші за ресторани.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: