Цитата LolliiPOP (

)
Не знаю як ви, але мені найбільше смакує курине м'ясо. І завждиподобалося в фастфудах очі смачнющі нагетси, стріпси їхня смачна хрумка скоринка. Але вдома у мене чомусь така не виходить. Можливо я щось не так роблю?
У фастфудах та хрумка скоринка — то ціла технологія, а вдома ми часто робимо інтуїтивно й отримуємо або мокру паніровку, або пересушене м’ясо. Але тут фішка не в «магії», а в дрібних процесах, які реально впливають на результат.
По-перше, курка має бути добре обсушена — надлишок вологи вбиває хрумкість уже на старті. По-друге, паніровка має бути шарова: спочатку борошно, потім яйце, потім сухарі/крупна паніровка. І саме сухарі мають значення — дрібні дають кашу, великі дають ту саму «криспі» структуру.
По-третє, температура олії. Якщо вона не прогріта як слід, курка просто вбирає жир і стає м’якою, а не хрусткою. Ну й фінальний штрих — після смаження викладати не на тарілку, а на решітку, щоб пара не розм’якшила скоринку.
Можеш глянути детальний рецепт, де все розкладено по кроках — реально допомагає зрозуміти, де саме може бути помилка: https://myastoriya.com.ua/ua....urochku технологія + правильна паніровка + температура = домашні нагетси, не гірші за ресторани.