Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де знайти контакти мережі піцерій Домінос Піца
xkristinaxbondДата: Воскресенье, 26.10.2025, 15:52 | Сообщение # 1
Пользователи
Підкажіть, будь ласка, де можна знайти актуальні контакти мережі «Домінос Піца» в Києві? Хочу замовити доставку, але не впевнена, чи працюють усі піцерії за одним номером телефону. Також цікаво, чи можна зробити самовивіз, бо буває, що доставка зайнята у вечірній час.
ingafrollovaДата: Воскресенье, 26.10.2025, 16:26 | Сообщение # 2
Пользователи
Цитата xkristinaxbond ()
Підкажіть, будь ласка, де можна знайти актуальні контакти мережі «Домінос Піца» в Києві? Хочу замовити доставку, але не впевнена, чи працюють усі піцерії за одним номером телефону. Також цікаво, чи можна зробити самовивіз, бо буває, що доставка зайнята у вечірній час.

Я нещодавно замовляла піцу в Домінос Піца, тож можу підказати. Найзручніше шукати контакти та адреси через офіційний профіль компанії на UA-REGION — там https://www.ua-region.com.ua/36676944 вказані всі діючі заклади по Україні: Київ, Одеса, Львів, Вінниця, Бровари, Ірпінь та інші. У кожної піцерії свій телефон, режим роботи й опції — доставка або самовивіз. Асортимент величезний: класичні, фірмові, преміум і легендарні піци, плюс курячі сайди, салати, десерти та напої. Зручно, що є конструктор піци — можна вибрати інгредієнти самостійно. Також діє бонусна програма Domino’s Club, де за кожне замовлення нараховуються бали. Замовити можна телефоном або через сайт, а готову піцу готують буквально за 10–15 хвилин. Інформація на UA-REGION допомагає швидко знайти найближчу піцерію, перевірити її контакти та уточнити, чи доступна доставка у ваш район.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: