Цитата taras_gamper (

)
Я теж замовляв індивідуальні устілки у Львові і можу сказати, що після того, як вони були виготовлені, мої проблеми зі стопами почали зменшуватись. Пройшов тестування і на основі отриманих результатів зробили устілки, які реально підходять саме мені.
Хочу поділитися своїм досвідом з FootBalance https://footbalance.com.ua/location/footbalance-lviv/ де я замовляв індивідуальні ортопедичні устілки. В мене були проблеми зі стопами — зокрема плоскостопість, що призводила до болю при тривалих прогулянках.
Пройшов тестування, де спеціалісти точно визначили проблемні зони моїх стоп, що дозволило створити устілки з урахуванням всіх моїх потреб. Після кількох тижнів носіння я відчув помітні зміни. Біль у ногах зменшився, і я зміг довше ходити без неприємних відчуттів. Мені дуже сподобалося, що в компанії підходять до кожного клієнта індивідуально і не просто продають стандартні устілки, а створюють саме ті, що підходять для конкретної людини. Це насправді дуже допомогло, тому можу сміливо рекомендувати FootBalance тим, хто має проблеми зі стопами.