Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Виготовлення ортопедичних устілок!
a_sovДата: Понедельник, 12.05.2025, 09:29 | Сообщение # 1
Пользователи
Привіт! Я часто довго ходжу пішки і через це маю болі в ногах, особливо в області п’ятки. Чи є у Львові клініки, де можна виготовити індивідуальні ортопедичні устілки, щоб полегшити цей дискомфорт?
HzBoyДата: Понедельник, 12.05.2025, 09:30 | Сообщение # 2
Пользователи
Так, у Львові є кілька місць, де можна замовити індивідуальні ортопедичні устілки. Я сам звертався до одного з ортопедичних центрів, і там мені допомогли підібрати правильні устілки, які після кількох тижнів носіння значно зменшили біль і дискомфорт. Важливо, щоб устілки підходили саме до твоїх стоп, і тоді ефект буде помітний.
taras_gamperДата: Понедельник, 12.05.2025, 09:31 | Сообщение # 3
Пользователи
Я теж замовляв індивідуальні устілки у Львові і можу сказати, що після того, як вони були виготовлені, мої проблеми зі стопами почали зменшуватись. Пройшов тестування і на основі отриманих результатів зробили устілки, які реально підходять саме мені.
kirilzhilenko80Дата: Понедельник, 12.05.2025, 09:32 | Сообщение # 4
Пользователи
Цитата taras_gamper ()
Я теж замовляв індивідуальні устілки у Львові і можу сказати, що після того, як вони були виготовлені, мої проблеми зі стопами почали зменшуватись. Пройшов тестування і на основі отриманих результатів зробили устілки, які реально підходять саме мені.
Хочу поділитися своїм досвідом з FootBalance https://footbalance.com.ua/location/footbalance-lviv/ де я замовляв індивідуальні ортопедичні устілки. В мене були проблеми зі стопами — зокрема плоскостопість, що призводила до болю при тривалих прогулянках.
Пройшов тестування, де спеціалісти точно визначили проблемні зони моїх стоп, що дозволило створити устілки з урахуванням всіх моїх потреб. Після кількох тижнів носіння я відчув помітні зміни. Біль у ногах зменшився, і я зміг довше ходити без неприємних відчуттів. Мені дуже сподобалося, що в компанії підходять до кожного клієнта індивідуально і не просто продають стандартні устілки, а створюють саме ті, що підходять для конкретної людини. Це насправді дуже допомогло, тому можу сміливо рекомендувати FootBalance тим, хто має проблеми зі стопами.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: