|
Куба чи Нікарагуа для новачка і де краще замовляти?
|
|
| pepeapproved | Дата: Понедельник, 27.07.2026, 01:06 | Сообщение # 1 |
|
Пользователи
| Давно хотів спробувати щось зі справжнього преміум-сегменту, але постійно відкладав. Зараз вирішив нарешті взяти пару форматів на вечір. Сумніваюся, з чого почати — одні радять класичну Кубу, інші кажуть, що Нікарагуа зараз цікавіша за смаком. І головне питання: де замовити, щоб це точно був оригінал? Поділіться досвідом, де самі закупаєтеся.
|
Offline |
| |
| silentarc1234t | Дата: Понедельник, 27.07.2026, 01:15 | Сообщение # 2 |
|
Пользователи
| Я коли обирав собі сигари довго вагався між класичною Кубою та Домініканою, коли вирішив вперше спробувати щось із преміального сегмента для особливого вечора. Почитав купу відгуків на форумах, розпитав знайомих тютюнників і довго порівнював різні українські інтернет-магазини, бо купувати кота в мішку взагалі не хотілося. Зрештою зупинив свій вибір на цьому сайті і купив сигари https://cigars.com.ua/ua/cigars декількох різних марок та форматів для порівняння. Смак виявився дійсно багатим, тютюн явно оригінальний, а сама доставка зайняла лише пару днів, причому все приїхало в чудовому станi та добре зволожене. Як на мене, для знайомства з справжнім преміум-сегментом це чудова точка, особисто я точно буду звертатися сюди ще не один раз.
|
Offline |
| |