Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Верифікація при першому виведенні: коли потрібна?
darvlas96Дата: Суббота, 20.12.2025, 18:30 | Сообщение # 1
Пользователи
Я грав на 1xBet, виграв трохи грошей, і коли захотів вивести, мені сказали, що потрібна верифікація. Я не розумію, чому я мушу надавати свої документи букмекеру. Мені кажуть, що це закон, але я не впевнений. Чи я можу якось вивести гроші без верифікації? Може, я помилився, розглянувши щось неправильно?
daniel0trnДата: Воскресенье, 21.12.2025, 17:23 | Сообщение # 2
Пользователи
Верифікація при першому виведенні - це не вибір, це обов'язковість. На https://1xbet.kr.ua/ система просто не дозволить тобі вивести гроші без підтвердження особи. Це регуляторне вимога для букмекерів - вони повинні знати, з ким роблять справу. Я б рекомендував пройти верифікацію одразу після реєстрації, не чекаючи першого виведення. Так ти економиш час. Для верифікації потрібне фото паспорта (чітко, без бліків), селфі з паспортом (твоє обличчя і паспорт у кадрі) і іноді підтвердження адреси. Процес займає від 30 хвилин до кількох годин. Я проходив верифікацію за 40 хвилин - зробив фото в яскравому світлі, завантажив в додаток і все. Головне - переконайся, що твої дані в профілі точно збігаються з паспортом. ПІБ, дата народження - все повинно бути ідентичним. Якщо там описка, верифікація буде відхилена.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: