Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вхід до особистого кабінету: безпека та швидкість
darvlas96Дата: Среда, 10.12.2025, 17:35 | Сообщение # 1
Пользователи
Після реєстрації на Melbet почав розбиратися як заходити в особистий кабінет. Виявилося що можна логінитися через номер телефону, email або навіть через ID який система автоматично присвоює. Перший раз вводиш пароль, а потім ще приходить СМС з кодом підтвердження - це типу двоетапна авторизація для безпеки. Спочатку здалося що занадто заморочено, але потім зрозумів що це захист від зламу. Тепер звик і навіть подобається що є додатковий рівень безпеки, особливо коли на балансі гроші лежать. Єдине що іноді СМС приходить з затримкою хвилини дві, трохи нервує.
daniel0trnДата: Вторник, 16.12.2025, 14:35 | Сообщение # 2
Пользователи
Двоетапна авторизація це стандарт для нормальних букмекерів, так що правильно що Melbet це використовує. Якщо СМС довго приходить спробуй перезапросити код або перевір чи правильно вказаний номер у профілі. Я зазвичай заходжу через мобільний додаток там все швидше працює ніж у браузері, одразу відбиток пальця або Face ID і ти в кабінеті. На https://melbet.kiev.ua/ ще є функція "Запам'ятати мене" але я б радив використовувати її тільки на особистому пристрої, не на робочому комп'ютері або публічному Wi-Fi. В особистому кабінеті можна переглянути всю історію входів - коли, з якого пристрою, який IP адрес, це допомагає відслідкувати якщо хтось намагався зайти без дозволу. Ще можна змінити пароль у будь-який момент у налаштуваннях безпеки.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: