Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вибір валюти рахунку Melbet: UAH чи USD
darvlas96Дата: Воскресенье, 07.12.2025, 16:53 | Сообщение # 1
Пользователи
Ніяк не можу визначитися, в якій валюті тримати акаунт у Melbet. Коли реєструвався, по інерції вибрав гривню, бо логічно — живу в Україні, поповнюю з гривневої картки. Але от останнім часом думаю, чи не було б розумніше одразу ставити USD, щоб менше втрачати на курсі, якщо граєш на міжнародних турнірах і потім виводиш не відразу. З іншого боку, не хочеться кожен раз рахувати, скільки це в гривнях і що там по конвертації. Як ви робили: лишали UAH, одразу брали долар, чи взагалі перереєстровувалися потім?
daniel0trnДата: Вторник, 09.12.2025, 17:48 | Сообщение # 2
Пользователи
Я спочатку теж заморочувався на тему “а раптом у доларі вигідніше”, але в результаті залишив аккаунт у гривні й не шкодую. Якщо ти поповнюєшся з гривневої картки і так само виводиш на гривню, то додаткова конвертація в USD тільки додає зайві рухи й можливі втрати на курсі. У мене було так: переглянув умови, почитав, як це все працює на https://mi3.com.ua/, прикинув свої звички і зрозумів, що я не якийсь там профі, який крутить великі суми й тримає баланс місяцями. Я швидше завів, пограв, щось вивів — і на цьому все. У такому режимі UAH максимально зручно: що зайшло, те й вийшло, без двох-трьох проміжних перерахунків. Якщо ж хтось реально оперує великими сумами й думає категоріями “доларовий банк”, тоді вже можна сісти з калькулятором і порахувати, чи є сенс в USD, але для пересічної гри по кайфу чаще вистачає звичайної гривні.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: