Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Верифікація акаунта: як швидко у вас її підтвердили?
darvlas96Дата: Суббота, 06.12.2025, 19:37 | Сообщение # 1
Пользователи
Народ, а скільки у вас займала верифікація на Mostbet UA? Я вчора залив фото паспорта + селфі, заповнив усі дані, а зараз сиджу і трохи переживаю, бо гроші вже на рахунку, а толком нічого ще не підтверджено. У кабінеті висить статус “на перевірці”, пошту і смс я перевіряю, але поки тиша. Цікаво, у кого як було: за годину все зробили чи доводилось чекати добу й більше?
daniel0trnДата: Воскресенье, 07.12.2025, 15:32 | Сообщение # 2
Пользователи
У мене перша перевірка пройшла десь за годинку, але в подруги тягнули майже до вечора. Важливо, щоб усі дані в анкеті збігалися з тим, що в документах, бо будь-яка дрібна помилка може затримати процес. Я реєструвався тільки через офіційний Mostbet UA - https://mostbet.if.ua/, завантажив чіткі фото без обрізаних кутів, і ще одразу перевірив папку “Спам” на пошті — іноді туди падають листи. Поки верифікація не пройдена, ліміти на вивід зазвичай жорсткіші, тому я спочатку не гнався за великими сумами. Якщо довго немає реакції, можна акуратно написати в чат підтримки, але без агресії, зазвичай вони підказують, чи все ок з файлами.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: