| darvlas96 | Дата: Пятница, 05.12.2025, 16:04 | Сообщение # 1 |
|
Пользователи
| Народ, підкажіть, хто реально користувався цією реєстрацією «в один клік». Я зайшов подивитися, і рука так і тягнеться натиснути, бо виглядає дуже зручно: нічого особливо не заповнюєш, буквально пару кліків — і вже всередині. Але трохи стрьомно, бо колись так само «поспішав» на іншому сайті, а потім довго розгрібав наслідки: дані не збігалися, прив’язаний номер не мій, з виводом були нерви. Чи є сенс узагалі починати з цього спрощеного варіанту, чи краще одразу витратити час і нормально заповнити повну анкету?
|
Offline |
| |
| daniel0trn | Дата: Суббота, 06.12.2025, 16:02 | Сообщение # 2 |
|
Пользователи
| Я якраз стартував через реєстрацію «в один клік», бо теж хотів усе зробити швидко, а вже потім розібрався, що це по суті тимчасовий «чернетковий» акаунт. Перші ставки зробити можна, але якщо плануєш хоч щось серйозніше, все одно доведеться дописувати дані та проходити перевірку. Щоб не наробити дурниць, я потім спокійно сів, відкрив пояснення на https://azbooka.com.ua/, уважно перечитав, що до чого, і вже після цього заповнив профіль нормально: справжнє ім’я, дата народження, контакти. На мою думку, «один клік» ок тільки як старт, щоб подивитися інтерфейс, але краще не затягувати й швидко довести акаунт до повного, інакше потім можна упертися у ліміти чи затримки з виплатами.
|
Offline |
| |