|
Досвід проходження KYC та перевірки особи
|
|
| darvlas96 | Дата: Пятница, 05.12.2025, 15:12 | Сообщение # 1 |
|
Пользователи
| Хто вже проходив повну перевірку особи, розкажіть по-чесному, як це виглядало? Я зареєструвався нещодавно, трохи пограв, а після першої заявки на вивід одразу вискочило повідомлення про KYC. Попросили фото паспорта, селфі й ще якийсь документ для підтвердження адреси. Чесно, трохи тригерить, бо колись на іншому сайті мені пару разів відмовляли через «якість фото», хоча я вже не знав, як краще сфоткати. Цікавить, скільки в середньому триває перевірка тут, чи бувають дивні запити типу «надішліть ще раз те саме», і чи хтось реально стикався з відмовою у виведенні після всієї цієї процедури?
|
Offline |
| |
| daniel0trn | Дата: Суббота, 06.12.2025, 15:48 | Сообщение # 2 |
|
Пользователи
| Можу поділитися власним досвідом, бо нещодавно якраз пройшов через цей квест. Спочатку теж напрягався, але потім зрозумів, що головне — не халтурити з документами. Зробив нормальні, чіткі фото паспорта на рівній поверхні, без тіней, селфі з документом поруч і окремо завантажив рахунок за комуналку. Після цього перевірка на Mostbet https://mostbet.uz.ua/ зайняла десь годин 12–18, точно не добу. Один раз попросили перезалити селфі, бо, мабуть, було темне освітлення, але написали це досить коректно. Гроші після підтвердження акаунта вивели без додаткових запитань. Я б радив одразу готувати файли в гарній якості й не міняти дані в профілі під час перевірки, тоді все проходить спокійніше і без нервів.
|
Offline |
| |