Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вхід до особистого кабінету Parimatch
darvlas96Дата: Суббота, 22.11.2025, 22:42 | Сообщение # 1
Пользователи
У мене якось був міні-інфаркт, коли не зміг зайти в акаунт: захожу з роботи, а мені пише, що сесія завершена й треба знову авторизуватись. Пароль, як завжди, десь у глибинах пам’яті, ще й браузер не зберіг, бо чистив кукі. Спочатку пару раз помилився, з’явилось попередження, що ще одна спроба – і тимчасове блокування. Уже почав думати, що аккаунт відлетів, а там депозит нормальний лежить. У результаті через відновлення доступу по пошті все розрулив, але після того включив собі менеджер паролів і перестав вигадувати “креативні” логіни.
daniel0trnДата: Воскресенье, 23.11.2025, 14:13 | Сообщение # 2
Пользователи
Я через таке один раз пройшов і зробив висновок, що краще все налаштувати один раз, ніж кожного разу панікувати. Тепер я завжди заходжу тільки з одного-двох пристроїв і не логінюся з чужих комп’ютерів. Ще собі зберіг у закладках сторінку Париматч вход, бо там завжди є робоче посилання й пояснення, що робити, якщо щось злетіло чи просить повторну авторизацію. Не як реклама, просто реально зручно, коли є одна точка, де все по входу зібрано: і про дзеркала, і про забуті паролі, і про блокування по IP. З того часу ніяких “не можу зайти” майже не ловлю.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: