Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи дійсно корисний вітамін D3?
a_sovДата: Четверг, 24.07.2025, 10:23 | Сообщение # 1
Пользователи
Привіт! Я задумалася про прийом вітаміну D3, але не можу вибрати дозування, лікар при моєму дефіциті радить дозу 4000 МО. Я чула, що 4000 МО — це досить висока доза. Хтось із вас пробував таку дозу? Які результати?
kirilzhilenko80Дата: Пятница, 25.07.2025, 08:20 | Сообщение # 2
Пользователи
Я приймаю вітамін D3 вже кілька років, але дозування було 1000 або 2000 МО. Мені порекомендував лікар, бо я живу в місці, де мало сонця. Загалом, ніяких побічних ефектів не було, і самопочуття покращилося. Зі 4000 МО не пробував, але знаю, що таку дозу зазвичай призначають людям з дефіцитом цього вітаміну або в зимовий період.
HzBoyДата: Суббота, 26.07.2025, 09:20 | Сообщение # 3
Пользователи
Я теж розглядав варіанти дозування вітаміну D3, і мені порадили спробувати 4000 МО. Спочатку переживав, що це може бути занадто багато, але після консультації з лікарем зрозумів, що для деяких людей така доза навіть корисна. Я помітив, що став відчувати себе енергійніше, а настрій покращився. Якщо у вас є сумніви, краще перевірити рівень вітаміну D в крові перед початком прийому.
menigorekДата: Воскресенье, 27.07.2025, 10:53 | Сообщение # 4
Пользователи
Цитата HzBoy ()
Я теж розглядав варіанти дозування вітаміну D3, і мені порадили спробувати 4000 МО. Спочатку переживав, що це може бути занадто багато, але після консультації з лікарем зрозумів, що для деяких людей така доза навіть корисна. Я помітив, що став відчувати себе енергійніше, а настрій покращився. Якщо у вас є сумніви, краще перевірити рівень вітаміну D в крові перед початком прийому.

Я особисто приймаю вітамін Детрімакс 4000 https://detrimax.ua/vitamin-d3/detrimaks-4000/ вже кілька місяців. Мені порекомендував його лікар, бо в мене був дефіцит цього вітаміну. Я відчуваю значні покращення в самопочутті: зменшилася втома, з’явилася більша енергія, і я рідше хворію.
Спочатку я сумнівався, чи не буде це забагато, але після аналізів зрозумів, що це оптимальна доза для мого організму. Якщо ви маєте дефіцит вітаміну D або не отримуєте достатньо сонячного світла, я б рекомендував спробувати 4000 МО, але тільки після консультації з лікарем.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: