Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Оголошеня в аграрному секторі !
a_sovДата: Среда, 23.07.2025, 15:07 | Сообщение # 1
Пользователи
Привіт! Я нещодавно почав шукати платформи для оголошень в аграрному секторі і стикаюсь з проблемою вибору. Які платформи найкраще підходять для того, щоб знайти хороших постачальників чи покупців для сільськогосподарської продукції? Підкажіть, будь ласка, ваші думки!
kirilzhilenko80Дата: Среда, 23.07.2025, 15:08 | Сообщение # 2
Пользователи
Я користувався декількома платформами для аграріїв і, на жаль, не всі вони задовольняють мої вимоги. Багато з них мають проблеми з актуальністю оголошень, особливо коли мова йде про ціни чи наявність товару. Іноді доводиться переписуватись з кількома постачальниками, щоб знайти потрібну пропозицію, але не завжди це приносить результати. Зазвичай ці платформи не дають реальних відгуків про продавців, що ускладнює вибір.
menigorekДата: Среда, 23.07.2025, 15:08 | Сообщение # 3
Пользователи
Згоден, сам часто стикаюся з подібними проблемами. Багато платформ не дуже адаптовані до специфіки агробізнесу. Трапляються ситуації, коли я знаходив постачальників, які навіть не відповідають на запити, а коли і відповідають, ціни можуть різнитися від тих, що були зазначені на платформі. Інколи для маленьких фермерів такі платформи просто не працюють, тому доводиться шукати варіанти через знайомих або працювати з місцевими постачальниками.
taras_gamperДата: Среда, 23.07.2025, 15:09 | Сообщение # 4
Пользователи
Цитата menigorek ()
Згоден, сам часто стикаюся з подібними проблемами. Багато платформ не дуже адаптовані до специфіки агробізнесу. Трапляються ситуації, коли я знаходив постачальників, які навіть не відповідають на запити, а коли і відповідають, ціни можуть різнитися від тих, що були зазначені на платформі. Інколи для маленьких фермерів такі платформи просто не працюють, тому доводиться шукати варіанти через знайомих або працювати з місцевими постачальниками.
Я особисто радий, що знайшов Agga https://agga.ua/ це значно змінило мою роботу. Це платформа, яка орієнтована саме на агробізнес, і вона дуже зручна для пошуку товарів та постачальників. Цей сайт дозволяє створювати оголошення безкоштовно, а також має інтуїтивно зрозумілу систему фільтрів, яка допомагає швидко знаходити потрібну інформацію.
Я сам використовував цю платформу і з нею співпрацюю вже декілька місяців. Вона значно полегшила мої закупівлі та продажі, оскільки я можу знаходити перевірених постачальників і швидко домовлятись про умови. Це дійсно ефективний інструмент для будь-якого агробізнесу!
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: