ingafrollova | Дата: Пятница, 20.06.2025, 02:11 | Сообщение # 1 |
Пользователи
| Хочу поділитися своїм досвідом роботи з компанією Thor Print. Замовляла оклейку свого авто тут і залишилася дуже задоволена. Всі етапи — від консультації і розробки дизайну до монтажу — пройшли швидко і якісно. Плівка виглядає дуже гарно, при цьому надійно захищає кузов від подряпин і бруду. Працівники були уважні до деталей і врахували всі мої побажання. Також хочу відзначити доброзичливий сервіс і прозорі ціни. У Thor Print справді піклуються про клієнтів і не нав’язують зайвих послуг. Машина тепер виглядає яскраво і унікально, що неодноразово помічали знайомі. Рекомендую цю компанію всім, хто хоче якісну та професійну оклейку авто без зайвих проблем.
|
Offline |
| |
ravatta | Дата: Понедельник, 23.06.2025, 16:29 | Сообщение # 2 |
Пользователи
| Друзья, как Вы думаете, а кузовщину гидроцикла имеет ли смысл пленкой обтягивать? Просто не очень понимаю как эта пленка ведет себя при постоянном соприкосновении с морской водой. Мой муж в прошлом месяце купил себе гидроцикл Sea-Doo RXT-X 325 https://www.brp-world.com/ua....-x.html и я хочу сделать ему приятный подарок - обтянуть пластик карбоновой пленкой. Но будет ли это в целом целесообразным? Или может быть есть какие-то специальные пленки для водного транспорта? Буду Вам за советы нереально благодарна.
|
Offline |
| |