Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!

Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Отдых » Флудилка » Де можна купити великий букет троянд у Львові?
Де можна купити великий букет троянд у Львові?
misterbicipsДата: Воскресенье, 15.01.2023, 14:37 | Сообщение # 1
Пользователи
Сообщений: 188
Всім привіт! У нас з дружиною на днях річниця з дня весілля, хочу зробити дружині подарунок, та подарувати величезний букет троянд. Порадьте мені хороший інтернет-магазин у Львові, де можна купити такий букет, бажано з доставкою.
Offline
LevchenkoДата: Воскресенье, 15.01.2023, 14:41 | Сообщение # 2
Пользователи
Сообщений: 172
Привіт! Всі жінки люблять троянди, і чим їх більше, тим краще) Я завжди на побачення купую великий букет троянд, оскільки це безпрограшний варіант, тому можу тобі підказати досить не поганий магазин у Львові.
Offline
misterbicipsДата: Воскресенье, 15.01.2023, 14:43 | Сообщение # 3
Пользователи
Сообщений: 188
Привіт! Я раніше дружині рідко дарував квіти, і купував їх як правило у бабусь на вулиці. Скажи, будь ласка, в якому саме інтернет-магазині у Львові, ти зазвичай купуєш букет квітів з трояндами?
Offline
LevchenkoДата: Воскресенье, 15.01.2023, 15:02 | Сообщение # 4
Пользователи
Сообщений: 172
Купую я квіти зазвичай в інтернет-магазині Квітна, оскільки в ньому мега крутий вибір готових букетів, з усіх відомих квітів. Кожен букет особисто для мене як витвір мистецтва, і не дивно оскільки всі букети являються дизайнерською роботою. 

Купую я часто дуже шикарний букет 101 червона троянда який складається зі 101 яскраво червоної троянди. Перед таким букетом троянд не може встояти жодна жінка. Що мені подобається в даному магазині так це онлайн вітрина з відео до кожного букета, за допомогою якої можна дуже детально розглянути букет з усіх сторін. Магазин працює цілодобово без вихідних, та вони доставляють квіти упродовж години після замовлення. Квіти завжди максимально свіжі, у гарному оформлені. І що дає плюсик цьому магазину, букет завжди в точності виглядає так, як зображений на фото в магазині. Я завжди замовляю доставку додому, і як правило вона безкоштовна, оскільки букети від 2500 гривень доставляють безоплатно.

Offline
lilalil1986Дата: Понедельник, 24.04.2023, 17:28 | Сообщение # 5
Пользователи
Сообщений: 37
Я моя мама дуже любить гортензію  та тюльпани і я часто обираю для неї букет саме з цих квітів https://zhuravliovamargo.wixsite.com/zhuravl....C%D0%B8 Тим більше зараз, коли  сезон тюльпанів і можна скомпонувати ніжний та красивий букет, який не соромно подарувати навіть на великі свята та урочистості. тому варто розглянути такі букети в каталозі салону Діцентра, вони дійсно неймовірно гарні.
Offline
Форум » Отдых » Флудилка » Де можна купити великий букет троянд у Львові?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: