Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Доставка квітів Дніпро
ingafrollovaДата: Пятница, 14.11.2025, 21:01 | Сообщение # 1
Пользователи
Всім привіт! Дуже треба зробити приємний сюрприз подрузі — хочеться відправити букет прямо їй додому, але я ніколи не користувалася онлайн-сервісами та трохи нервую. Боюся, що квіти можуть приїхати пом’яті або запахнуть не свіжістю, а ще й доставка запізниться. Розкажіть, будь ласка, якщо хтось вже замовляв у Дніпрі — можна довіряти таким сервісам чи краще йти в офлайн-магазин?
xkristinaxbondДата: Пятница, 14.11.2025, 23:12 | Сообщение # 2
Пользователи
Цитата ingafrollova ()
Всім привіт! Дуже треба зробити приємний сюрприз подрузі — хочеться відправити букет прямо їй додому, але я ніколи не користувалася онлайн-сервісами та трохи нервую. Боюся, що квіти можуть приїхати пом’яті або запахнуть не свіжістю, а ще й доставка запізниться. Розкажіть, будь ласка, якщо хтось вже замовляв у Дніпрі — можна довіряти таким сервісам чи краще йти в офлайн-магазин?

Буквально нещодавно мала схожу ситуацію і вирішила ризикнути, зробивши замовлення через FLOWER-SHOP — і, якщо коротко, це був один із найвдаліших сюрпризів. Найважливіше, що доставка квітів Дніпро https://flower-shop.com.ua/ua відбулася акуратно та без жодних затримок: кур’єр подзвонив заздалегідь, був увічливим і навіть приніс букет так, ніби тримав у руках щось дуже цінне. Сам букет — просто вау: свіжий аромат, ніжні пелюстки, все підібрано зі смаком. Подруга потім казала, що отримала емоцій не менше, ніж від справжнього свята. Я теж була приємно здивована, бо сервіс поводився так, ніби це не просто замовлення, а маленька подія, яку хочеться зробити ідеальною. Тепер навіть не думаю двічі, куди звертатися.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: