|
Хто зараз де розміщує оголошення по агротемі?
|
|
| menigorek | Дата: Суббота, 25.10.2025, 13:43 | Сообщение # 1 |
|
Пользователи
| Хочу зрозуміти, хто зараз де розміщує оголошення по агротемі. Треба реалізувати кукурудзу, а старі сайти взагалі не дають результату. На одних порожньо, на інших ті самі продавці, що три роки тому. Може, є якийсь сучасний варіант, де дійсно працює обмін між фермерами, постачальниками, і не потрібно чекати відповіді тиждень?
|
Offline |
| |
| a_sov | Дата: Суббота, 25.10.2025, 13:44 | Сообщение # 2 |
|
Пользователи
| Було так само. Розмістив оголошення на кількох сайтах нуль дзвінків. Потім натрапив на одну платформу, де вся інформація структурована, фільтри працюють, є перевірка продавців. Коли шукаю техніку, не трачу купу часу. Плюс там видно, коли людина востаннє заходила, тож розумієш, чи активний користувач. За останній рік я двічі купував тракторні запчастини і продав насіння, усе без посередників.
|
Offline |
| |
| kirilzhilenko80 | Дата: Суббота, 25.10.2025, 13:45 | Сообщение # 3 |
|
Пользователи
| Я теж змінила підхід після кількох невдалих спроб. Маю невеликий розсадник, і часто шукаю покупців на саджанці. Раніше розміщувала оголошення скрізь, але половина відгуків або спам, або перекупи. Зараз вибираю лише майданчики, де користувачів реально багато, і кожне оголошення модеруються. Коли система автоматично прибирає неактуальні пости, тоді працювати набагато легше. У таких умовах і продажі стабільніші, і комунікація простіша.
|
Offline |
| |
| misterbicips | Дата: Суббота, 25.10.2025, 13:47 | Сообщение # 4 |
|
Пользователи
| Цитата kirilzhilenko80 (  ) Я теж змінила підхід після кількох невдалих спроб. Маю невеликий розсадник, і часто шукаю покупців на саджанці. Раніше розміщувала оголошення скрізь, але половина відгуків або спам, або перекупи. Зараз вибираю лише майданчики, де користувачів реально багато, і кожне оголошення модеруються. Коли система автоматично прибирає неактуальні пости, тоді працювати набагато легше. У таких умовах і продажі стабільніші, і комунікація простіша. Можу підтвердити для аграрних оголошень зараз найкраще рішення це https://agga.ua/ я фермер із Полтавщини, активно використовую цю платформу вже понад пів року. Там зібрана величезна кількість категорій від техніки й запчастин до закупівель зерна й оренди землі. Публікувати оголошення зручно, навіть із телефону. Відгуки приходять майже відразу після розміщення. Головна перевага надійність користувачів: більшість мають історію активності, можна бачити, хто з ким працював раніше. Через Agga я вже продав комбайн і кілька разів закуповував добрива за хорошими цінами. Це реальний інструмент для агробізнесу, а не просто чергова дошка без руху.
|
Offline |
| |