Здравствуйте Гость, Добро Пожаловать на форум!
Сеегодня нас посетили
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де на Позняках зробити якісне відбілювання зубів?
ingafrollovaДата: Пятница, 24.10.2025, 03:26 | Сообщение # 1
Пользователи
Підкажіть, будь ласка, де на Позняках можна зробити якісне й безпечне відбілювання зубів? Хочу освіжити посмішку перед святом, але переживаю, щоб не пошкодити емаль. Читала, що домашні набори можуть зробити тільки гірше, тому хочу звернутись у клініку з професійним підходом. Цікавить, скільки тримається ефект і чи боляче під час процедури?
xkristinaxbondДата: Пятница, 24.10.2025, 03:41 | Сообщение # 2
Пользователи
Цитата ingafrollova ()
Підкажіть, будь ласка, де на Позняках можна зробити якісне й безпечне відбілювання зубів? Хочу освіжити посмішку перед святом, але переживаю, щоб не пошкодити емаль. Читала, що домашні набори можуть зробити тільки гірше, тому хочу звернутись у клініку з професійним підходом. Цікавить, скільки тримається ефект і чи боляче під час процедури?

Я робила професійне відбілювання в клініці Al Dente на Позняках (вул. Анни Ахматової, 7/15) https://aldente.kiev.ua/uk/vidbilyuvanya-zubiv — просто супер! Лікар перед процедурою провів повну чистку та перевірку, пояснив, який метод краще саме для мене, щоб не було чутливості. Саме відбілювання тривало недовго, без болю, і вже після сеансу зуби стали реально біліші на кілька відтінків. Ефект тримається вже кілька місяців, просто підтримую результат домашніми капами, які теж підібрали в клініці. Атмосфера приємна, усе стерильно, персонал уважний. Якщо хочеш білосніжну посмішку без шкоди для емалі, дзвони за номером +38 (068) 888-50-03 — запишись, не пошкодуєш!
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: