Бачив класні світшоти, але не знаю, який колір вибрати?
|
|
akhamsa | Дата: Среда, 15.10.2025, 10:25 | Сообщение # 1 |
Пользователи
| Бачив класні світшоти, але не можу визначитися з кольором. Хотілося б щось універсальне, що підійде до джинсів і штанів різних відтінків. Може хтось підкаже, який колір реально носити щодня, щоб не виглядати нудно?
|
Offline |
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Среда, 15.10.2025, 10:25 | Сообщение # 2 |
Пользователи
| Я завжди обираю нейтральні, сірий, чорний або темно-синій, реально підходять до більшості джинсів та штанів. Якщо хочеш виділитися можна яскравий, але тоді поєднувати доведеться обережніше. Беріть той, який самому подобається і буде комфортно носити кожен день.
|
Offline |
| |
biteh | Дата: Среда, 15.10.2025, 10:26 | Сообщение # 3 |
Пользователи
| Мій друг обожнює бордові і темно-зелені, каже, що універсальні і не виглядають нудно. Беріть кольори, які носите часто, і тоді не будете думати що з чим комбінувати. Темні трохи практичніші, світлі треба прати обережніше.
|
Offline |
| |
cocacola | Дата: Среда, 15.10.2025, 10:26 | Сообщение # 4 |
Пользователи
| Довго вагався, який колір світшота https://kram.kr.ua/choloviki/svitshot-chol/ обрати: сірий чи бордовий. Заглянув у Крамію і виявив, що там настільки широкий вибір, що можна легко підібрати кілька моделей для різного настрою. Вирішив замовити обидва і не пошкодував. Сірий виявився універсальним, пасує практично до всіх штанів і джинсів, а бордовий додає яскравості та виглядає стильно навіть із простим комплектом. Матеріал приємний на дотик, після прання не сідає і не втрачає форму. Тепер у мене є маленький гардероб в українських традиціях, і кожен світшот реально подобається. Якщо шукаєте щось на кожен день, рекомендую уважно подивитися чоловічі світшоти на сайті.
|
Offline |
| |